Wie zijn wij

 • Maartje Waanders

  MaartjeMaartje Waanders studeerde ‘Docent Muziek’ en ‘Zang Pop & Jazz’ aan het conservatorium te Arnhem. Aan hetzelfde conservatorium behaalde ze eveneens haar Master waarin ze zich specialiseerde in het Franse Chanson. In die periode is ze door Nederland uitgezonden naar Parijs waar ze een week in het theater ‘Folies Bergère’ heeft mogen zingen.

  Op dit moment speelt ze door heel Nederland met haar duo Maartje&Dennis en verschillende pop- en jazzensembles, heeft ze haar eigen zanglespraktijk en geeft ze stem- en presentatieworkshops aan koren en op middelbare scholen. Ze deed voor meerdere projecten studiowerk, zong in verscheidene muziek(theater)-producties en zingt de backing vocals van Johnny Logan. Regelmatig wordt ze gevraagd als solist bij diverse koren en orkesten.

  Tussen 2007-2009 werkte ze als docent ‘Bijvak Zang’ aan het conservatorium te Arnhem. Tevens gaf ze daar tussen 2012-1013 ‘Zang Pop/Jazz’ aan de muziektheateropleiding.

  Momenteel is ze onder haar eigen naam, druk bezig met schrijven van eigen werk voor haar eerste CD.

  www.maartjewaanders.nl

 • Bart Soeters

  BartBart Soeters (1980) had van jongs af aan pianoles bij zijn ouders. In 2006 voltooide hij zijn Masterstudies basgitaar en compositie aan de HKU. Tijdens zijn studie ontving hij meerdere onderscheidingen, waaronder de Pim Jacobs Muziekprijs. Les had hij o.a. van Theo de Jong, Marc van Vugt en in de V.S. van Victor Wooten, Marcus Miller en Clare Fischer.

  Hij is in uiteenlopende contexten actief: zo componeerde hij recent voor het Orgelpark Amsterdam, Festival Achter de Linie en Cello Octet Amsterdam. De samenwerking met pianist Floris Verbeij resulteerde in de debuut-cd Morse. die uitkwam bij Challenge Records in 2013.

  Naast de optredens met Maartje Waanders is Bart te zien als bassist bij Kaz Lux, Verbeij|Soeters, Izaline Calister, Cello 8ctet Amsterdam, jazztrio Born, het Brabants Orkest, Souldada, Het Nationaal Toneel en vele anderen. Bart is als kerndocent en onderzoeker verbonden aan het Utrechts Conservatorium.

  www.bartsoeters.com

 • Janco van der Kaaden

  JancoJanco van der Kaaden (1973) uit zijn creativiteit in onder andere koken, meubels maken en webdesigns. Percussie bleek al van jongs af aan de grootste creatieve uitlaatklep te zijn.

  Janco leerde de beginselen van het klassiek slagwerk bij Ger de Zeeuw en verbreedde die solide basis met een studie latin percussie bij Bart Fermie. Via Bart maakte Janco ook kennis met de inmiddels populaire trommelkist de cajón.

  Als freelance percussionist werkte Janco van der Kaaden met een kleurrijk palet van namen in de muziekwereld: Gotcha! , Bert vd Brink, Anne Wolf trio (met Theo de Jong), Leonie Meijer, Jennifer Ewbank, Mike Boddé, Peter Tiehuis, Julya Lo’ko, Martin Verdonk e.v.a.

  Daarnaast heeft Janco ook een aanzienlijke hoeveelheid live-optredens op zijn naam staan. Zo was hij te zien op/in: North Sea Jazz Festival, Jazzmarathon Brussel, Uitmarkt, Oerol, Paradiso, Melkweg, Tivoli en De Zwarte Cross.

  Janco is momenteel actief met soulband The Originators, werkt met singer/songwriter Anke Timmer en begeleidingsband ‘BornXL‘. Recent mocht hij als onderdeel van het Concertgebouw Jazz Orchestra het podium delen met jazzlegende Benny Golson en rockers Bernard Fowler en Tim Ries (The Rolling Stones)

  www.jancovanderkaaden.nl

 • Dennis Weelink

  DennisDennis Weelink studeerde piano lichte muziek aan het conservatorium te Arnhem, waar hij les had van o.a. Robert-Jan Vermeulen, Maarten Helsloot, Frank Peters en Tom Salisbury. Dennis studeerde tevens bijvak hammond orgel en zang lichte muziek. Momenteel is hij dirigent/muzikaal leider van twee muziektheatergezelschappen en twee eigen popkoren. Bovendien is hij een veelgevraagd arrangeur voor diverse koren en verenigingen.

  Hij is de toetsenist van Maartje&Dennis en de coverband Round About Now. Op dit moment is Dennis druk bezig met het schrijven van eigen werk voor de eerste cd van zangeres Maartje Waanders. Dit doen zij in samenwerking met een producer.

  Met enige regelmaat werkt hij als repetitor/ pianist bij bekende Nederlandse musicalproducties als Fame, Sound of music, Hairspray en Ja zuster, nee zuster. Verder speelt hij veel als freelancepianist en  geeft pianoles aan jongeren en volwassenen in zijn eigen privé-praktijk te Lichtenvoorde.

  www.dennisweelink.nl